ONTDEK

JOIS

25 jaar geleden vond ik mijn passie in de modebranche. Deze jaren hebben me veel bijgeleerd, de hele periode is een belangrijk groeiproces geweest waarin ik mezelf beter heb leren kennen.
Ik maakte mooie vriendschappen en ook het samenwerken met collega’s en klanten vond ik leerzaam en waardevol. Collega’s en vrienden kwamen me vaak om raad vragen en mijn interesse om mensen te helpen en te ondersteunen, werd heel sterk toen ik tot het besef kwam dat ik zelf overwerkt was en niet zo heel ver van een burn-out stond. 

Ik wist dat het anders kon en wilde daar iets mee doen.

Ik koos voor een nieuwe weg en volgde een opleiding tot NLP coach.

Dankzij de opleiding NLP Practioner heb ik geleerd hoe je goed voor jezelf kan zorgen door heel bewust te leren denken en hoe je bepaalde ideeën of verhaaltjes in je hoofd onder controle kan krijgen. NLP heeft me geholpen belangrijke patronen te doorbreken en dichter bij mezelf te komen.

Alles begint bij jezelf als je van het leven iets moois wil maken.

MIJN OPLEIDINGEN

MIJN OPLEIDINGEN

  • NLP Mijn coachingsessies vertrekken vanuit NLP, wat staat voor neuro-linguïstisch programmeren. Hierdoor leer je anders te denken en te reageren door het veranderen van je interne verhalen, waardoor je nieuwe resultaten in je leven kunt behalen.
  • Systemisch werk Ik volgde een opleiding familieopstelling bij IVSW om me zo verder te kunnen verdiepen in systemisch coachen.Een familieopstelling is een methode om binnen een systeem (dit kan dus een organisatie of een familie zijn) naar verbindingen te kijken die een invloed hebben op ons gedrag. 
  • Loopbaancoaching Ik volgde loopbaancoaching bij het Coaching Atelier. Loopbaancoaching kan op verschillende momenten in een carrière plaatsvinden, zoals bij het maken van een beroepskeuze, het aangaan van een nieuwe stap of bij herstructureringen/groei.
  • Liquid breath De teacher training Liquid Breath van Cora Verkuilen omvat ademhalingstechnieken die gericht zijn op het versterken van de connectie tussen lichaam en geest. Door deze technieken toe te passen kan men spanningen loslaten en meer ontspanning en focus bereiken.

Een selfcare coach helpt je om veranderingen zowel privé als professioneel waar te maken

Jezelf Ontwikkelen In Selfcare is wat we bij JOIS doen.

COACHING

Lifecoaching en loopbaancoaching zijn twee verschillende vormen van coaching die beide gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei waar te maken. 

SELFCARE

De Shift en de Gift zijn ademhalingstechnieken om meer ontspanning, energie en focus te creëren. Beide technieken maken deel uit van het concept van selfcare.

SYSTEMISCH WERK

Systemisch werk is een benadering die zich richt op het begrijpen en oplossen van problemen door de relaties tussen verschillende elementen in een systeem