1 OP 1 TRAJECT OF IN GROEP

FAMILIE OPSTELLINGEN

Systemisch werken is een manier om snel inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het kan je systeem met je partner zijn, in je gezin, met je familie, op je werk of een andere plek, wat je vraagstuk aanraakt.

Wil je meer groei en zelfkennis opdoen en jezelf losmaken van belemmerende patronen of vraagstukken?
Bekijk de agenda en schrijf je in voor een workshop.

Je bent geboren uit je ouders. Jouw ouders weer uit hun ouders, en zo verder. Al die familieleden behoren tot jouw familiesysteem. In een familiesysteem hebben alle elementen invloed op elkaar, dus ook op jou. Gebeurtenissen van generaties terug, zoals scheidingen, verslaving, buitengesloten familieleden, abortussen, oorlog, misbruik enzovoort kunnen doorwerken (onbewust) in de familie. Hierdoor kunnen verstoringen die in het systeem zijn gekomen, direct effect hebben op het leven wat jij nu leidt.

Een familieopstelling is een bijzondere interventie die de oorzaak bloot legt van belastende patronen.  Vaak kan er in een opstelling een helende beweging ontstaan.

Een opstelling werkt op zielsniveau. De uitnodiging is dan ook om de opstelling toe te laten en te ervaren, zonder het beeld wat het systeem laat zien te willen begrijpen. Vertrouwen op het eigen onderbewuste en de eigen ziel geeft de meest krachtige werking.

Als je een familieopstelling wilt ervaren en dit niet eerder hebt beleefd of als je ervaring hebt met opstellingen, dan kun je meedoen aan de workshop Familieopstelling als representant of vraagsteller.

Of, als je liever één-op-één werkt, maak dan een afspraak