1 OP 1 TRAJECT

COACHING

Lifecoaching en loopbaancoaching zijn twee verschillende vormen van coaching die beide gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Beide vormen van coaching kunnen zeer waardevol zijn voor individuen die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning bij het bereiken van hun doelen en het verbeteren van hun leven en loopbaan.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om me te contacteren, ik neem graag de tijd om samen te bekijken op welke manier ik je kan helpen.

TRAJECT

Loopbaancoaching

Als je professioneel een nieuwe weg wilt inslaan en op zoek bent naar een nieuwe job die bij je past, maar je weet niet hoe of wat, dan kan loopbaancoaching je hierbij helpen.

Hoe kan ik jou hierin ondersteunen?

Verbanden maken
Jouw sterkte- en ontwikkelingspunten bekijken
Doelstellingen opstellen en deze kunnen bereiken

Je krijgt een individueel traject op maat. Dit traject bestaat uit vier sessies: twee sessies van elk twee uur en de andere twee sessies zijn anderhalf uur.

In samenwerking met Het Coaching Atelier en Aures biedt JOIS de mogelijkheid om te betalen met de loopbaancheques van VDAB. 

COACHING

Loopbaancheques zijn een steuninitiatief van de Vlaamse overheid waarmee je aan een voordelig tarief gebruik kan maken van professionele begeleiding. In totaal betaal je 90 euro voor vier sessies met twee cheques. Bestel nu je eerste cheque.

TRAJECT

Lifecoaching

Lifecoaching: stapsgewijze aanpak van jouw problemen

Tijdens een lifecoaching traject bekijken we jou als persoon en jouw leven (en dit is belangrijk) als één geheel en focussen we ons op het optimaliseren van je totale levenskwaliteit. 

We nemen jouw leven onder de loep en zorgen ervoor dat je op alle levensgebieden gelukkig wordt en blijft.

Angsten, verdriet, pijn en boosheid gaan vaak lopen met veel energie. Stel dat ik je zou leren jouw energie te gebruiken om jezelf gelukkiger te maken. Zou dat niet mooi zijn?

Dit doe ik vanuit NLP technieken, uiteraard aangepast aan jouw ritme. Zo kan ik jou op een doeltreffende manier begeleiden. We starten met een volledig kosteloos intake gesprek. Zodat je in alle rust kan bekijken en voelen of deze coaching bij jou past.  We bespreken kort je doelstellingen daarna ga ik met jou op zoek naar een concreet stappenplan waar ik je mee kan begeleiden.

Als we na het intake gesprek overeenkomen voor een coaching traject te gaan, dan kost een sessie 85 euro. Aangepast tarief voor studenten kan besproken worden tijdens een intakegesprek.